lunes, 22 de diciembre de 2014

Va de Cine !!


BON DIA ROSSINYOLS!!!

Aquest divendres passat vam decidir amb en Pavlo anar a veure la nova estrena en els cinemes del Hobbit 3: La batalla dels 5 exèrcits. Era el primer cop que entrava als Ocines de Platja d’Aro i li van semblar gegants.

Mentre esperàvem que comences la nostra sessió, vam decidir fer uns billars. Ell deia que no en sabia de jugar-hi però després d’un parell de consells ningú hauria dit que en sabia tan poc com ell deia.

Va ser tot un èxit, la pel·lícula li va encantar a ell i a mi també. Després de 3 hores de pel·lícula que creia que potser se li ferien un xic feixugues em va dir que li va encantar l’ultima pel·lícula del Hobbit i que es volia mirar les dos anteriors a aquesta que mai havia vist. La veritat és que el El senyor dels anells és una trama que enganxa a qualsevol edat i si a més hi afegeixes molts elements fantàstics, que a ell li encanten, junt amb els efectes especials de la pel·lícula surts de la sala encantat d’haver-la vist.

Després del cine, ja que la sessió havia acabat a les 22h i en Pavlo no havia sopat, vam decidir anar al Burger King de Platja d’Aro. Mentre sopàvem vam veure uns fulletons on s’hi enunciava el Pessebre Vivent de Castell d’Aro. Recordo haver-hi anat de petit i em va encantar, per el que li veig proposar d’anar-hi ara per les festes de nadal. Hem va dir que li feia il·lusió, ja que a Ucraïna no sen feien o si més no ell no hi havia anat.
Així doncs el pròxim post del bloc possiblement digui ‘Va de Pessebres’

No hay comentarios:

Publicar un comentario